Tudung Archive

Tudung Fesyen Inner Afrina

INNER AFRINA sempena ketibaan koleksi terbaru ini di MizIrya Boutique. Kalau anda seorang yang penggemar dan mengikuti perkembangan fesyen terkini, pasti anda sedia maklum dengan inner ini. Amat popular
Read More...

Trend Jilbab Modern Dari 7 Hijaber Paling Inspiring

Trend Jilbab Modern – Memakai hijab atau dulu yang lebih sering disebut sebagai tudung memang sudah menjadi perkara yang tidak aneh lagi buat masa sekarang ini. Dulu wanita yang
Read More...

Tips Untuk Memakai Tudung Dengan Betul

Ok..ramai yang tanya macam mana nak pakai shawl..ada sesetengah tu baru nak mencuba pakai shawl..ada sesetengah tu memang dah pernah pakai..tapi tak berapa kemas..jadi amal buat la sikit tutorial
Read More...

Cara-Cara Menggayakan Tudung Shawl

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang Seperti yang telah kami janjikan, kami akan memberi sedikit perkongsian ilmu / cara2 memakai selendang Half Moon Sakura yang memang
Read More...

Cara-Cara Pakai Tudung Dengan Senang

Salam Jumaat yang diberkati buat semua yang mengunjungi kami. Hari itu, mas janji nak ajar tutor pakai tudung(shawl) macam mas pakai tu kan? (Refer gambar bawah) Ok, sebelum tu
Read More...