Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Apa yang Wanita Buat Dengan Baju Tidur Mereka?

Bagi baju tidur wanita dewasa, apa yang biasa mereka buat selepas memakainya? Keramaian orang mempunyai minat untuk tahu dan kami ingin tahu juga, jadi kami bertanya keratan rentas wanita di seluruh negara untuk jawapan. Berikut adalah top lapan jawapan. Sesetengah jawapan tu mungkin akan mengejutkan anda, ada yang akan menggembirakan anda dan lain-lain akan memberikan anda idea yang baik bagaimana anda boleh menghabiskan ‘masa baju tidur’ anda dengan lebih baik:

Nombor 8 – Setelah memantapkan mereka ke dalam baju tidur yang selesa tu, wanita mula membuat perapian diri mereka sendiri seperti memetik, bercukur, waxing, pembalduan, lukisan dan pelicinan. Kebanyakan wanita mengatakan aktiviti-aktiviti penyelenggaraan feminin ini dilakukan keseorangan dan tugas-tugas mudah ni menawarkan rasa ketenangan dan kedamaian.


baju tidur cotton

Nombor 7 – Wanita mencari rasa cinta apabila memakai baju tidur mereka. Dengan pakaian dalam yang seksi atau seluar pendek yang ketat, wanita tahu bagaimana untuk mendapatkan perhatian bagi couple mereka.

Nombor 6 – Tiada apa yang agak sama seperti pelukan di dalam sarang kapas yang lembut untuk memanaskan bahagian badan dalam dan luar. Ini adalah masa di mana wanita ingin berpelukan dengan anak-anak dan suami. Semasa membaca cerita agak kisah kepada kanak-kanak atau berbaling kaki di dalam selimut, ibu-ibu boleh meluahkan kasih sayang dan rasa kemesraan mereka terhadap keluarga. Wanita sekarang boleh menikmatinya pada masa malam sebab hari siang mereka terlalu sibuk dan diganggu oleh semua kerja-kerja yang rumit.


baju tidur cotton 2

Nombor 5 – Ramai wanita menunggu sehingga mereka tanggalkan pakaian formal mereka dan memakai baju tidur wanita untuk memasak makan malam, membakar kek, sediakan makanan tengah hari kanak-kanak keesokan hari dan sebagainya. Mereka tidak kira sama ada baju tidur yang dipakai itu boleh menganggu pekerjaan mereka atau tidak, sebab pekerjaan ini memberikan setiap wanita rasa nostalgia untuk menjaga orang-orang yang mereka sayangi.


baju tidur cotton 3

Nombor 4 – Masa lapang untuk seseorang wanita adalah amat berharga. Jadi bagi kebanyakan wanita, apabila mereka menonton televisyen, mereka akan memilih program kesukaan mereka untuk menyenangkan hati bersama dengan baju tidur dan selipar sebelum tidur.

Nombor 3 – Ini bukan sesuatu perkara yang sangat menarik atau seksi, tetapi ramai wanita mencuci pakaian ketika memakai baju tidur mereka. Mungkin tugas ini adalah terlalu membosankan dengan pakaian biasa! Kerja dobi mungkin menjadi lebih lengan dengan memakai baju tidur kartun comel dan seluar lapang.


baju tidur cotton 4

Nombor 2 – Wanita suka membaca dengan memakai baju tidur mereka. Apa yang mereka baca? Segala-galanya. Akhbar, majalah fesyen, novel romantis, sastera, buku membantu diri. Wanita suka selekoh badan mereka dengan baju tidur kapas di bawah sarung dan di bawah selimut.

Nombor 1 – Dan aktiviti yang paling ramai wanita melakukan dengan baju tidur mereka adalah…. tidak membuat apa-apa pun. Sesetengah memanggilnya bertafakur atau ketenangan bahagia, tetapi kebanyakan wanita merujuk kepada perkara yang sama, iaitu tidak membuat apa-apa pun dengan baju tidur mereka. Wanita membiarkan fikiran mereka berkeliaran bebas dan kekangan menguap dan menyambung dengan seseorang yang seolah-olah orang yang tidak dikenali pada siang hari.


baju tidur cotton 5

Baju tidur wanita hari ini boleh didapati dengan pelbagai jenis dan cetakan. Setiap wanita boleh mencari baju tidur yang sesuai dengan apa yang mereka suka untuk melakukan dengan memakainya pada badan mereka. Jadi ia tidak hairanlah bagi wanita berbuat begitu banyak perkara di dalam baju tidur mereka.

sweetmuslimah

2 Comments

Leave a Reply