Koleksi Blouse Denim Mesra Menyusu

Sejak dah jadi seorang ibu yang direct breastfeed baby ni saya jadi sangat memilih bab pakaian. Pakaian yang jadi pilihan saya mestilah mesra untuk menyusu. Tidak kiralah baju tu khas untuk menyusu atau jenis ada zip atau berbutang, semuanya jadi pilihan hati saya berbanding dengan baju yang tiada ciri-ciri tu. Susah nak menyusu dalam kereta, kapal terbang, feri, atau kat mana-mana sahaja. Saya kenal pastikan saya ada bawa nursing cover.

Leceh sangat betul!

Apapun, nursing cover perlu dibawa kalau nak menyusu di tempat awam. Saya selalu guna baju mesea menyusu ni pun was-was takut si kecik pergi selak tudung atau angkat baju. Wehhhh! Tak ke naya? Haha…

blouse menyusu

blouse menyusu

Kebelakangan ini, saya penuhkan koleksi blouse saya dengan warna-warna denim yang menawan. Lama dah mengidam nak pakai blouse denim tapi tak jumpa saiz yang sesuai bagi badan saya. Saya asik jumpa blouse yang mempunyai small cutting dan jenis singkat saja yang tidak sesuai untuk badan saya pakai. Ni haaa… Alang-alang beli untuk koleksi sendiri, beli sekalilah stok untuk blouse collection. Hehehe…

Kalau sesiapa berminat nak cuci mata atau nak memiliki blouse-blouse mesra menyusu jemputlah ke ;

FB page saya ~ Amy Ardini collection atau ke Instagram bisnes saya ~ Amy ardini.

In syaa Allah banyak pilihan pakaian muslimah dan mesra menyusu kat sana 😉

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *